Advocaat alimentatie

Een advocaat kan u bijstaan bij een geschil over alimentatie. Bij ons op kantoor is dit Mr. Rober bij Van Riet Advocaten te Hoensbroek-Heerlen. Wanneer u kiest voor de gedegen en betrouwbare bijstand van Van Riet Advocaten uit Hoensbroek-Heerlen krijgt u hulp op het gebied van juridische bijstand. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om via mediation het geschil op te lossen.

Wanneer u kiest voor mediation probeert de advocaat het probleem op het gebied van alimentatie op te lossen door met beide partijen aan tafel te gaan zitten en een oplossing voor het probleem met beide partijen te zoeken als onafhankelijk persoon. De afgelopen jaren is deze methode van grote toegevoegde waarde gebleken voor een groot aantal personen uit onder meer Kerkrade, Vaals, Brunssum en Landgraaf.

Nadere informatie over de mogelijkheden van mediation verstrekken wij u graag op de pagina ‘Mediation/ conflictbemiddeling’. Deze pagina is te bereiken via het gedeelte ‘Werkwijze’ weergegeven in het menu. Over de werkwijze en werkgebieden van ons kantoor informeren wij u graag via de pagina’s in het menu.

Ons advocatenkantoor is onder ander werkzaam in de regio van: Brunssum, Heerlen, Hoensbroek, Nuth, Kerkrade en Landgraaf.